Café 't Hemeltje

Dé Huiskamer van Bloemendaal!

Hemels Terras

Heerlijk, verwarmd terras het gehele jaar door!

Dé Huiskamer van Bloemendaal!

We zijn er voor heerlijke koffies, lunch, borrels, diner en alles ertussenin!

WWT 2019 — Wereld Wijn Tour

Date: donderdag 30 mei 2019

Tijd:10:30am

Culinaire Wijn Ontdekkingstocht per Fiets !!

Wereld Wijn Tour   2019

Donderdag 30 mei 2019, Hemelvaartsdag, organiseren 6 regionale horecagelegenheden in samenwerking met Wijnhuis ten Bilt uit Santpoort-Noord de jaarlijks terugkerende

Wereld Wijn Tour, dé Wijnontdekkingstocht per fiets.

De fietstocht voert langs 6 karakteristieke horecagelegenheden inde regio. Iedere deelnemende horecagelegenheid presenteert een wijnland, met een mooi glas wijn en een bijpassend gerechtje. Op een originele en sportieve manier kennis maken met de diversiteit van de wijnwereld.

De WWT 2019 staat voor: mooie happen, wijnuitleg & max 400 deelnemers.

Café ’t Hemeltje in Bloemendaal, Proeflokaal De Groene Druif in Heemstede, Restaurant De Molenplas, Restaurant Hout, Café ’t Kantoor en Tapas Bar El Pincho in Haarlem zijn de Wijn- cq. Happenstops.

Deelname aan de WWT 2019 kost € 32,50 en hiervoor ontvangen de deelnemers een routebeschrijving, een stempelkaart én bij iedere stop een glas wijn(of frisdrank) met een bijpassende ‘Landhap’. Bij voltooiing van de WWT, bij terugkomst in de startlocatie, is er voor de fietsers een mooie beloning.

Opgeven voor de Wereld Wijn Tour kan, bij voorkeur door vóórinschrijving ivm een maximum aantal deelnemers van 400, in de deelnemende bedrijven.

De fietstocht start Donderdag 30 mei 2019, Hemelvaartsdag, tussen 10.30 en 12.00 uur en de deelnemers worden vóór 16.30 uur bij de startlocatie terug verwacht.

Nu maar hopen op mooi Wereld Wijn Weer!


 

 
 
previous next