Café 't Hemeltje

Dagelijks open vanaf 10.00 uur tot 00:00uur voor koffie, lunch, diner, borrel en alles daartussenin!

Hemels Terras

Door de maatregelen hebben wij nog steeds iets mindere capaciteit. Wil je zeker zijn van een plekje, is reserveren aan te raden.

Dé Huiskamer van Bloemendaal!

Dé Huiskamer van Bloemendaal!

Vanaf 1 juni weer open!

De kop is eraf, het was een mooie eerste week!

Lieve gasten, de eerste week zit erop en het is (bijna) als vanouds. We hebben na deze week wat conclusies kunnen trekken en ervaren hoe het nou allemaal werkt. Lees dit alsjeblieft eventjes voordat je een reservering plaatst. Voor het openen van de horeca zijn er veel maatregelen waaraan wij ons moeten houden en waar je als gast rekening mee dient te houden.

In ‘t kort:

  • Voor dezelfde dag nog reserveren? Graag alleen telefonisch via 023 5255759

  • Reservering van 3 of 4? Geef graag even aan in het ‘opmerkingen veld’ of het 1 huishouden betreft.

  • Reservering van meer dan 4? Stuur even een mailtje naar reserveringen@hemeltje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord of we de reservering kunnen bevestigen.

  • Spontaan langskomen gewoon mogelijk: op het terras geldt ‘wie het eerst komt..’ en indien er binnen nog plek is, kun je ter plekke voor binnenkomst een reservering plaatsen.

RESERVEREN

Binnen zijn we in principe verplicht te werken met reserveringen. We hebben deze week gemerkt dat het ook prima gaat, als je spontaan langskomt, om aan de deur een reservering te maken. Om ons aan te maatregelen te kunnen houden én zoveel mogelijk plek te bieden voor al onze gasten, werken wij op de drukke avonden wel met ‘shifts’. Dat is niet ‘des Hemeltje’, maar we hopen dat je er begrip voor hebt. Dan kun je kiezen voor een ‘vroege’ of late: vanaf ongeveer 18:00 (of eerder indien je wenst!) tot 20:00 en daarna vanaf 20:15 uur (voor diner of borrelen).

 HOE DOEN JULLIE DAT MET ONTVANGST?

Als het lekker weer is, vragen we je nog steeds om buiten naast het terras eventjes op ons te wachten, totdat een van onze medewerkers je naar je tafeltje brengt. Dan zullen we ook de korte gezondheidsvragen plaatsvinden, die verplicht zijn voor elk bezoek.  Wanneer het minder weer is, kom je gewoon naar de deur.

KAN IK DAN HELEMAAL NIET SPONTAAN LANGSKOMEN?

Jazeker, dat vinden we juist gezellig! Omdat we een ruimer terras mogen neerzetten, is helemaal met lekker weer de kans op een plekje groot. Sowieso is volgens de officiële maatregelen voor het terras géén plicht om te reserveren. Op het terras zullen we daarom ook niet reserveren, waardoor er ruim de gelegenheid is om gewoon spontaan langs te komen. Verder kun je ook gewoon aan de deur een reservering voor dat moment maken, als je spontaan langskomt en er is een plekje.

 MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK KOMEN?

Volgens de regels van het RIVM is het vooralsnog niet toegestaan om met 3 of meer personen uit verschillende huishoudens bij elkaar binnen 1,5 meter te zitten. Dit zullen we jou vragen, maar we kunnen dit niet checken. Wees er bewust van dat dit jouw eigen verantwoordelijkheid is. Bij een online reservering van 3 of meer personen, vragen we je om even in het ‘opmerkingen veld’ aan te geven of er sprake is van 1 huishouden of niet.

Meer dan 4 personen? Stuur dan even een mailtje aan reserveringen@hemeltje.nl en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord of we een plekje hebben voor ‘t (kleine) gezelschap. De maatregelen houden in dat we groepsvorming niet aanmoedigen, dus grotere groepen zullen wij vooralsnog even niet ontvangen. Houd ons goed in de gaten of dit verandert 🙂

HOE ZIT HET MET DE HYGIËNE?

Bij aankomst stellen we ieder gezelschap een paar korte vragen over het aanwezig zijn van Corona-klachten. Verder staat er bij de ingang van het terras & het café een desinfectiezuil die je voor binnenkomst dient te gebruiken. Let bij de ontvangstplek op de 1,5m afstand en zorg ervoor dat je het voetpad niet blokkeert voor voorbijgangers. Verder vragen we tijdens aankomst en je bezoek extra rekening te houden met onze directe buren, dus bijvoorbeeld niet op hun stoepje voor de voordeur te wachten.

Wat betreft onze werkwijze, houden al onze medewerkers zich strikt aan de maatregelen en maken we alles tussen alle gastenwisselingen door uiteraard goed schoon. 

TOT SLOT

Wij vinden het erg lastig om zoveel ‘regeltjes’ te stellen en iedereen maar zo beperkt te kunnen ontvangen. Helaas is het niet anders, maar als we ons gedragen, zal het snel beter worden! Wij kunnen niet wachten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

 

 
 
previous next