Welkom bij ’t Hemeltje

Café ’t Hemeltje anno 1619, dus al meer dan 400 jaar! Café ’t Hemeltje vind je in het centrum van Bloemendaal, en is niet te missen. Achter de eeuwenoude monumentengevel gaat “Dé Huiskamer van Bloemendaal” schuil. Met de houten vloer, het houten plafond en de gezellige bar, voelt iedereen zich er gelijk thuis.
Wij staan elke dag vanaf 10:00 uur voor u klaar met een geurige kop koffie om de dag te beginnen, voor een heerlijk glas wijn en mooie bieren (1 van het vat) voor gezellige borrels en lekkere gerechten voor lunch en diner.
Wij zijn elke dag geopend van 10:00 – 00:00 uur. Onze keuken is geopend van 11:00 – 22:00 uur.

Café ’t Hemeltje staat niet voor niets bekend als
“Hét Café met Eten” !!

Onze keukenbrigade kookt iedere dag voor u van 11:00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond.
Voor een lekker ontbijt, een gevarieerde lunch of diner met dagverse ingrediënten en huisgemaakte gerechten bent u bij Café ’t Hemeltje aan het goede adres. Een vers belegd broodje Kaas, een mooie Tournedos én alles wat daar tussen in zit bereiden onze koks met liefde voor U.
Naast de lunch- en avondkaart heeft Café ’t Hemeltje steeds wisselende (seizoen)specialiteiten voor de lunch én de avond. Seizoensalades zijn daar een goed voorbeeld van maar ook in de winter een dagelijks wisselende stamppot.
Café ’t Hemeltje is een erkend SVH-Leerbedrijf en brengt MET liefde, ZIJN liefde en kennis over op de nieuwe lichting van de Nederlandse horeca.

't Hemeltje Team

Jos & Anton Tielen

Eigenaar

Team

Team Café 't Hemeltje