IN HET KORT:

  • Voor dezelfde dag nog reserveren? Alleen telefonisch via 023 5255759

  • Reservering van 3 of 4? Geef graag even aan in het ‘opmerkingen veld’ of het 1 huishouden betreft.

  • Reservering van meer dan 4? Dit kan volgens de nieuwe regels van 29 september helaas alleen als het 1 huishouden betreft. Bel ons even of stuur een mailtje naar reserveringen@hemeltje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord of we de reservering kunnen bevestigen.

  • Afhankelijk van de drukte zijn wij helaas soms genoodzaakt om in tijdslots te werken. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Dit zullen wij bij aanvang netjes melden en hopen dat u er dan zelf ook rekening mee houdt.

Reserveren kan via de rode pop-up button rechtsonder of HIER

UPDATE NA PERSCONFERENTIE 28 SEPTEMBER

Uiteraard hebben wij ook gisteravond de persconferentie gezien en de nieuwe maatregelen meegekregen. Deze gaan vanaf dinsdag 29 september in. Wat kun je verwachten bij ons?
– Reserveren? Daarbij verandert er niet zoveel wat ons betreft, reserveren ‘aan de deur’ is namelijk toegestaan. Lekker spontaan langskomen is dus mogelijk, alleen van iedereen worden de contactgegevens geregistreerd.
– Maximaal 30 personen in de zaak toegestaan, reserveren is daarom wel aan te raden om zeker te zijn van je plekje!
– Alleen zitplaatsen, en dat is nu ook het geval.
– Kort checkgesprek is verplicht, je maakt het ons makkelijk door zelf even aan te geven dat je geen klachten hebt.
– Tot 21uur mogen we nieuwe gasten ontvangen, en om 22uur moet iedereen helaas naar huis.
Wij doen ons best en we doen ook een beroep op je eigen verantwoordelijkheid. Houd afstand, blijf thuis bij klachten, ontsmet je handen regelmatig en houd vooral elkaar scherp. Als we ons gedragen, zal het snel beter worden!

 

Door de RIVM-maatregelen hebben wij nog steeds beperktere capaciteit, dus wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan eventjes! 

MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK KOMEN?

Een gezelschap mag volgens de nieuwe regels van de Rijksoverheid met ingang van 29 september niet groter zijn dan 4 personen, tenzij dit een huishouden betreft. Daarnaast tellen kinderen onder de 13 jaar niet mee.  Dit zullen we jou vragen, maar we kunnen dit niet checken. Wees er bewust van dat dit jouw eigen verantwoordelijkheid is. Bij een online reservering van 3 of 4 personen, vragen we je om even in het ‘opmerkingen veld’ aan te geven of er sprake is van 1 huishouden of niet.

Meer dan 4 personen uit 1 huishouden? Bel ons even of stuur dan even een mailtje aan reserveringen@hemeltje.nl en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord of we een plekje hebben voor ‘t uw kleine gezelschap.