IN HET KORT:

  • Voor dezelfde dag nog reserveren? Alleen telefonisch via 023 5255759

  • Reservering van 3 of 4? Geef graag even aan in het ‘opmerkingen veld’ of het 1 huishouden betreft.

  • Reservering van meer dan 4? Bel ons even of stuur een mailtje naar reserveringen@hemeltje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord of we de reservering kunnen bevestigen.

  • Reserveren voor ’t terras is helaas niet mogelijk: voor ons terras geldt ‘wie het eerst komt..’, dus heb je gereserveerd en is er bij aankomst buiten een plekje, kun je buiten plaatsnemen. 

Reserveren kan via de rode pop-up button rechtsonder of HIER

Door de RIVM-maatregelen hebben wij nog steeds beperktere capaciteit, dus wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan eventjes! 

MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK KOMEN?

Volgens de regels van het RIVM is het vooralsnog niet toegestaan om met 3 of meer personen uit verschillende huishoudens bij elkaar binnen 1,5 meter te zitten. Dit zullen we jou vragen, maar we kunnen dit niet checken. Wees er bewust van dat dit jouw eigen verantwoordelijkheid is. Bij een online reservering van 3 of meer personen, vragen we je om even in het ‘opmerkingen veld’ aan te geven of er sprake is van 1 huishouden of niet.

Meer dan 4 personen? Bel ons even of stuur dan even een mailtje aan reserveringen@hemeltje.nl en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord of we een plekje hebben voor ‘t (kleine) gezelschap. De maatregelen houden in dat we groepsvorming niet aanmoedigen, dus grotere groepen zullen wij vooralsnog even niet ontvangen.