IN HET KORT:

  • Voor dezelfde dag nog reserveren? Alleen telefonisch via 023 5255759

  • Reservering van 3 of 4? Geef graag even aan in het ‘opmerkingen veld’ of het 1 huishouden betreft.

  • Reservering van meer dan 4? Stuur even een mailtje naar reserveringen@hemeltje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord of we de reservering kunnen bevestigen.

  • Spontaan langskomen gewoon mogelijk: op het terras geldt ‘wie het eerst komt..’ en indien er binnen nog plek is, kun je ter plekke voor binnenkomst een reservering plaatsen.

Reserveren kan via de rode pop-up button rechtsonder of HIER

Lees alles hieronder ook eventjes  aandachtig voordat je een reservering plaatst.

Voor het openen van de horeca zijn er veel maatregelen waaraan wij ons moeten houden en waar je als gast rekening mee dient te houden. Ook wij vinden dat lastig, maar het is helaas even niet anders.

Lieve gasten, we zijn zo blij! Vanaf 1 juni 2020 zijn wij weer open! Lees dit alsjeblieft aandachtig voordat je een reservering plaatst. Voor het openen van de horeca zijn er veel maatregelen waaraan wij ons moeten houden en waar je als gast rekening mee dient te houden.

 RESERVEREN

Binnen zijn we verplicht te werken met reserveringen. Om ons aan te maatregelen te kunnen houden én zoveel mogelijk plek te bieden voor al onze gasten, werken wij gedeeltelijk met ‘shifts’. Dat is niet ‘des Hemeltje’, maar we hopen dat je er begrip voor hebt. Voor zowel lunch als diner werken we met twee shifts. Een ‘vroege’ en een ‘late’. Voor de lunch van 12:00 – 13:15 uur en van 13:30 – 15:00 uur. Voor het diner van 18:00– 20:00 en daarna vanaf 20:15 uur (voor diner of borrelen). 

 HOE DOEN JULLIE DAT MET ONTVANGST?

Buiten zullen we een ‘Hemels Checkpoint‘ inrichten aan de zijkant van het terras, waar we je vragen even te wachten totdat een van onze medewerkers je naar je tafeltje brengt. Daar zal ook de korte gezondheidscheck plaatsvinden, die verplicht is voor elk bezoek.  

KAN IK DAN HELEMAAL NIET SPONTAAN LANGSKOMEN? 

Jazeker, dat kan wel! Sowieso is volgens de officiële maatregelen voor het terras géén plicht om te reserveren. Op het terras zullen we daarom ook niet reserveren, waardoor er ruim de gelegenheid is om gewoon spontaan langs te komen. Meld je bij het ‘Hemelse Checkpoint’ buiten en indien er plek is, zal een van onze medewerkers je naar een tafeltje brengen. Verder kun je ook ter plaatse voor de deur bij het ‘Hemelse Checkpoint’ informeren of er binnen nog een plaatsje vrij is en ter plekke een reservering maken. 

 MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK KOMEN? 

Volgens de regels van het RIVM is het vooralsnog niet toegestaan om met 3 of meer personen uit verschillende huishoudens bij elkaar binnen 1,5 meter te zitten. Dit zullen we jou vragen, maar we kunnen dit niet checken. Wees er bewust van dat dit jouw eigen verantwoordelijkheid is. Bij een online reservering van 3 of meer personen, vragen we je om even in het ‘opmerkingen veld’ aan te geven of er sprake is van 1 huishouden of niet.

Meer dan 4 personen? Stuur dan even een mailtje aan reserveringen@hemeltje.nl en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord of we een plekje hebben voor ‘t (kleine) gezelschap. De maatregelen houden in dat we groepsvorming niet aanmoedigen, dus grotere groepen zullen wij vooralsnog even niet ontvangen. Houd ons goed in de gaten of dit verandert 🙂

HOE ZIT HET MET DE HYGIËNE?

Bij aankomst stellen we ieder gezelschap een paar korte vragen over het aanwezig zijn van Corona-klachten. Verder staat er bij het ‘Hemelse Checkpoint’ een desinfectiezuil die je voor binnenkomst dient te gebruiken. Let bij de ontvangstplek op de 1,5m afstand en zorg ervoor dat je het voetpad niet blokkeert voor voorbijgangers. Verder vragen we tijdens aankomst en je bezoek extra rekening te houden met onze directe buren, dus bijvoorbeeld niet op hun stoepje voor de voordeur te wachten.

Wat betreft onze werkwijze, houden al onze medewerkers zich strikt aan de maatregelen en maken we alles tussen alle gastenwisselingen door uiteraard goed schoon. 

TOT SLOT

Wij vinden het erg lastig om zoveel ‘regeltjes’ te stellen en iedereen maar zo beperkt te kunnen ontvangen. Helaas is het niet anders, maar als we ons gedragen, zal het snel beter worden! Wij kunnen niet wachten!